Oldal kiválasztása

TRUCK CASCO

Teljes körű biztonság nagy értékű áru- vagy személyszállító jármű esetén

Az áru- és személyszállítás nagy felelősség, ráadásul egy teherautó vagy busz pótlása jelentős kiadásokkal járhat, és komoly fennakadást okozhat egy cég életében. Ha 3,5 tonnánál nagyobb össztömegű teherautóját, pótkocsiját, vontatóját vagy 9-nél több személyt szállító autóbuszát szeretné bebiztosítani, Truck cascónk ideális választás a jármű maximum 10 éves koráig. Törés, elemi kár, lopás, üvegtöréskár? Biztosításunkkal nem kell aggódnia!

MIK AZ ELŐNYEI?

  • Teljes körű cascót vagy részcascót köthet.
  • Járművét töréskár, elemi kár, lopáskár és üvegtöréskár ellen biztosíthatja.
  • Különböző kiegészítő szolgáltatások közül választhat saját igényeire szabva.
  • Ügyfélbarát ügyintézés és rugalmas kárrendezés: így egyszerűen és könnyen intézheti kárügyeit

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN?

Annak, aki nagyobb értékű áru- vagy személyszállító járművel rendelkezik, és szeretné azt teljes biztonságban tudni, illetve baj esetén ügyfélbarát és rugalmas kárrendezést szeretne. Cégeknek és egyéni vállalkozóknak is.

MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKAT FOGLAL MAGÁBAN?

CASCO OPTIMAL

Teljes körű cascónk lopás, balesetből eredő törés, rongálás, természeti erők által okozott károk és az ablaküvegek sérülése esetén is segít.

CASCO STANDARD

Balesetből eredő törés, rongálás, természeti erők által okozott károk és az ablaküvegek sérülése esetén is segít. Akkor javasoljuk, ha nagyobb értékű teherautóit mindig biztonságos helyen tartja, ezért nem kell félnie attól, hogy autója vagy valamelyik alkatrésze váratlanul eltűnik.

MILYEN KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK KÖZÜL VÁLASZTHATOK?

POGGYÁSZLOPÁS BIZTOSÍTÁS

Teherautóra, vontatóra és nyergesvontatóra, buszra köthető. A biztosítás akkor nyújt segítséget, ha a járműben utazók személyi vagyontárgyait erőszakkal elrabolják, vagy ha feltörik a gépjárművet, és ellopják belőle a személyes értékeket.

JÁRMŰBEN ÜLŐK BALESETBIZTOSÍTÁSA

Teherautóra, vontatóra és nyergesvontatóra, buszra köthető. A biztosítás akkor nyújt szolgáltatást, ha a járműben ülők közül valaki baleset következtében meghal, vagy maradandó sérülést szenved. A biztosítási összeg mindkét esetben 500 000 Ft.

SZÁLLÍTÁS PLUSZ KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁS

Akkor segít, ha a jármű balesetben töréskárt szenved, és menteni, tárolni vagy szállítani kell, illetve elő kell készíteni a szállításra. Ilyen esetekben a számlával igazolt, indokolt költségeket téríti meg a biztosító. A biztosítási összeget Ön határozhatja meg 200 ezer Ft-tól 1 millió Ft-ig.

MUNKAVÉGZÉS KÖZBENI KOCKÁZATOK KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSA

Akkor nyújt segítséget, amikor munkavégzés közben történik valamilyen speciális baleset.

ÍGY MŰKÖDIK A GYAKORLATBAN

Kálmán egy kisebb költöztetőcéget üzemeltet. Négy darab 3,5 tonnát meghaladó teherautó van a birtokában, amelyekkel napi szinten több száz kilométert tesznek meg alkalmazottai. Ezek a teherautók vállalkozása alapjai, így nem szeretné, ha kár érné őket, emellett a sofőrök biztonságáról is gondoskodnia kell. A Generali Truck cascónak köszönhetően járművei teljes körű védelemben részesülnek, emellett munkatársait is 500.000 forintos biztosítási védelemben részesíti azzal, hogy a Járműben ülők balesetbiztosítását választja.

FONTOS KÉRDÉSEK

HOL ÉRVÉNYES A BIZTOSÍTÁS?

A biztosítás Európában érvényes.

MI A TEENDŐ BALESET ESETÉN?

Ha személyi sérülés is történt, akkor orvost, mentőt kell hívni, és minden esetben értesíteni kell a rendőrséget. Ha anyagi kár keletkezett, akkor minden esetben ki kell tölteni az európai baleseti bejelentőt. Kérjük, olvassa el figyelmesen a bejelentő hátoldalán található útmutatót. Ha nincs kéznél baleseti bejelentő, akkor akár egy üres papírlapon is rögzíthetik a baleset körülményeit, illetve a résztvevő felek és járművek személyes és biztosítási adatait. Ha a felelősség kérdésében nem tudnak megegyezni a másik féllel, hívjanak rendőrt.

MI A TEENDŐ KÁR ESETÉN

Ha rendelkezik casco biztosítással, a kárt a felfedezésétől számított 2 munkanapon belül kell bejelentenie. Ha a káresetet telefonos ügyfélszolgálatunkon vagy online kárbejelentőnk kitöltésével teszi meg:

  • A kárbejelentést követően kárszakértő kollégánk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
  • Az Önnek megfelelő helyszínen és időben elvégzi az autó szemléjét.
  • Segít kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő, gyors eljárásmódot.

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36709491857

Email: info@fintagyula.hu

Cím: 4025 Debrecen, Piac u. 49-51.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Magánszemély vagy Cég

10 + 14 =