Oldal kiválasztása

MOTOR

Teljes körű védelem a motornak

Kevesen ismerik jobban a száguldás szabadságát, mint azok, akik motoroznak, de az élmény csak úgy lehet teljes, ha vigyázunk magunkra és motorunkra. A felhőtlen élményért motorcascónk teljes körű védelmet nyújt a sebesség szerelmeseinek a lopáskártól a motor törésén át a természet – például jégverés vagy szélvihar – okozta károkig.

MIK AZ ELŐNYEI?

  • Teljes körű motorcasco biztosítás
  • Új motorokra köthető
  • Korrekt, gyors ügyintézést és rugalmas kárrendezés

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN?

Azoknak a rendszeresen motorozóknak, akik számára fontos motorjuk maximális biztonsága, és lopás, törés vagy elemi kár esetén szeretnének hatékony és gyors segítséget.

MILYEN CSOMAGOK KÖZÜL VÁLASZTHAT?

OPTIMAL

Teljes körű casco biztosítás, amely lopás, törés vagy elemi kár esetén nyújt megoldást.

STANDARD

Abban az esetben ajánljuk, ha motorját mindig biztonságos helyen tartja – ezért nem kell félnie attól, hogy ellopják –, viszont törés és elemi kár esetére szeretne megfelelő védelmet.

FONTOS!

A biztosítás Európa területén érvényes.
További részletekért keresse tanácsadóinkat, vagy olvassa el az oldal alján lévő Letölthető dokumentumaink közt található biztosítási feltételeinket!

ÍGY MŰKÖDIK A GYAKORLATBAN

Andrásnak hosszú évek óta a motorozás a szenvedélye, de tudja, hogy ezt csak úgy érdemes űzni, ha megfelelően gondoskodik saját és motorja biztonságáról. Gyakran motorozik keresztül az országon, így legtöbbször idegen helyeken kell leparkolnia. Nem bízza a véletlenre, és új motorjára is teljes körű motorcascót köt a Generalinál, mert ez lopás esetén is térít.

FONTOS KÉRDÉSEK

MIT CSINÁLJAK, HA KÜLFÖLDÖN TÖRTÉNIK BAJ A MOTOROMMAL?

A lopás- és rabláskárt a külföldi rendőrhatóságnál, a robbanás- vagy tűzkárt az illetékes tűzrendészeti hatóságnál jelentse be, kárbejelentéskor pedig az erről szóló jegyzőkönyvet mutassa be nekünk!

MEGTÉRÍTI A BIZTOSÍTÁS KÜLFÖLDÖN KÁRT SZENVEDETT MOTOROM HAZASZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEIT?

Európán belül, ha a biztosítási feltételekben foglalt okok miatt válik menet képtelenné a motor, a számlával igazolt, indokolt hazaszállítási költségeket utólag megtérítjük (Magyarországra 200 000 Ft-ig legfeljebb, a lakhelye szerinti legközelebbi szervizbe).

TOTÁLKÁR ESETÉN HOGY SZÁMOLJÁK KI A TÉRÍTENDŐ ÖSSZEGET?

Ilyenkor a kár bekövetkezésekor aktuális forgalmi érték a biztosítási szolgáltatás számításának alapja, figyelembe véve az esetleges korábbi károkat, amelyek értékcsökkenést okozhattak.

HÁNY FORINTIG TÉRÍTI A BIZTOSÍTÁS A MENTÉSSEL ÉS SZERVIZBE SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGEKET MAGYARORSZÁGON?

Ha a biztosítási feltételekben foglalt okok miatt válik menet képtelenné a motor, az indokolt, számlával igazolt költségeket önrész levonása nélkül, legfeljebb 100 000 Ft-ig térítjük.

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36709491857

Email: info@fintagyula.hu

Cím: 4025 Debrecen, Piac u. 49-51.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Magánszemély vagy Cég

11 + 5 =