Oldal kiválasztása

Cégpaletta

Cégpaletta programunkban összegyűjtöttünk cége számára minden biztosítási lehetőséget, amelyre ma egy vállalkozásnak, cégnek szüksége lehet. Tekintse át színes portfóliónkat, válasszon legalább két biztosítást kínálatunkból, és éljen a kedvezményekkel!

MIT NYÚJTUNK ÖNNEK?

 • Vállalkozása kockázati portfóliójának teljes körű szakértői áttekintését
 • Az Ön kockázati portfóliójához kialakított egyedi ajánlatot
 • Díjkedvezményeket, ajándék szolgáltatásokat
 • Gyors és korrekt kárrendezést
 • A Generali csoport megbízható pénzügyi hátterét
 • Vagyonőr vállalati vagyonbiztosításunkhoz további, ágazatspecifikus ajánlatok gyógyszertáraknak, cukrászdáknak, fagylaltozóknak, egészségügyi szolgáltatóknak, élelmiszerkereskedelmi cégeknek, építőipari cégeknek.
Felkeltettük érdeklődését? Küldje el elérhetőségeit és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

CÉGET VEZETNI MŰVÉSZET

Kell hozzá fantázia, tudás, és az a képesség is, hogy az ember másképp pillantson a világ egy-egy szeletére, mint mások. A kínálkozó lehetőségek iránti nyitottság a sikerre törő cégvezető számára éppoly fontos tulajdonság, mint a festőművész számára az újító szellem.

Úgy gondoljuk, hogy a fentieken túl a biztonság, motiváció és a tradíció legalább olyan fontosak ahhoz, hogy egy cég sikeressé váljon. Ahhoz, hogy újdonságokkal állhassunk elő a piacon, egyaránt szükség van működésünk biztonságára, munkatársaink biztonságára és családjuk biztonságára is.

Tekintse meg a teljes palettát, és válassza ki avállalkozása profiljához illő színeket!
 
Ha legalább két biztosítási szolgáltatást választ, már részt vehet a Cégpaletta programban, amelyben igényeihez szabott ajánlatokkal, kedvezményekkel és ajándékokkal várjuk!
Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás

Vállalkozása sikeréért körültekintő vezetéssel és tervezéssel teheti a legtöbbet. A Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás abban segít Önnek, hogy a kiszámíthatatlan, váratlan események se akadályozhassák meg cégét e siker elérésében.

Biztosítható vagyontárgyak: épületek, műszaki és egyéb berendezések, készletek, készpénz és értékpapírok, értékkészletek, szabadban tárolt vagyontárgyak, stb.

Biztosítható kockázatok: az összes olyan kockázatra köthető biztosítás, amelyek egy vállalkozásnál felmerülnek, pl. tűz, természeti károk, betöréses lopás, rablás, rongálás, üvegtörés, szállítmányokat veszélyeztető kockázatok, üzemszünet, jogvédelem, stb.

Mit kínálunk pluszban, ha részt vesz Cégpaletta programunkban?
Ha a Cégpaletta programban kínált biztosítások közül legalább kettőt megköt, és az egyik a Vagyonőr vállalkozási biztosítás, akkor  Ön négy egyedi kockázatot választhat és díjkedvezményt vehet igénybe a biztosítás megkötése esetén!
 • Vandalizmus Plusz csomag: védelem graffiti, kaputelefon rongálás, biztonsági kameralopás ellen.
 • Egzisztencia csomag: balesetbiztosítási szolgáltatásokat és haláleseti térítést nyújt az Ön által megnevezett munkavállalóknak.
 • Védelmi garancia csomag: ingyenes vagyonvédelmi szintfelmérés a kockázatviselés helyén.
 • H2O Plusz csomag: csőtörés miatt elfolyt víz értékének megtérítése, évente egy alkalommal dugulás elhárítás költsége, csapadék okozta beázásból eredő károk megtérítése.
A program részeseként további díjkedvezményben is részesülhet.
További ágazatspecifikus biztosítási szolgáltatásokkkal állunk rendelkezésre:
– gyógyszertáraknak,
– cukrászdáknak, fagylaltozóknak,
– egészségügyi szolgáltatóknak,
– élelmiszerkereskedelmi cégeknek,
– építőipari cégeknek.
KOLLEKTÍV CSOPORTOS JOGVÉDELMI ÉS MUNKAVÁLLALÓI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS

Kollektív gondoskodik munkavállalói hatékony jogi védelméről, emellett védelmet nyújt, ha munkavégzés során vagy azzal összefüggésben alkalmazottjai személyi sérüléses vagy dologi kárt okoznak.

Mit kínálunk pluszban, ha részt vesz Cégpaletta programunkban?
 
Kössön Kollektív biztosítást a Cégpaletta program keretében és további 10% kedvezményben részesül a munkavállalói felelősségbiztosítás éves díjából.
ÁLTALÁNOS - ÉS SZAKMAI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSOK

A legkörültekintőbb módon végzett tevékenység során is előfordulhatnak olyan események, balesetek, ami miatt felelősséggel tartozunk másoknak. Kiváló megoldás erre, ha vállalkozása rendelkezik felelősségbiztosítással! Egyes tevékenységi körök esetén törvényi előírás is kötelezővé teszi felelősségbiztosítás kötését.

BIZTOSÍTHATÓ KOCKÁZATOK

 • Tevékenységi felelősségbiztosítás keretében megtérítjük a személysérüléses károkat és a szerződésen kívül okozott dologi károkat.
 • A munkáltatói felelősségbiztosítás a munkaviszonyban álló személyek munkabalesete miatt támasztott felelősségi károkra terjed ki.
 • A szolgáltatói felelősségbiztosítás azon kártérítési követelésekre nyújt fedezetet, amelyeket szerződéses partnereinek okozott a szolgáltatás teljesítése során vagy hibás teljesítése következtében.
 • A termékfelelősség-biztosítás akkor nyújt védelmet, ha a vállalkozása által gyártott hibás termék okoz személysérüléses vagy dologi kárt.
 • Környezetszennyezési felelősségbiztosítás keretében vállalkozása környezetveszélyeztető tevékenységével okozott kártérítési kötelezettségekre nyújtunk megoldást.
 • A szakmai felelősségbiztosítás kifejezetten a szakmai tevékenység körében okozott károkra nyújt védelmet.

 

Mit kínálunk pluszban, ha részt vesz Cégpaletta programunkban?
Cégpaletta programban további két kiegészítő szolgáltatást is nyújtunk:
 • Tisztán vagyoni károk fedezete
 • Retroaktív fedezet
 • Emellett a programban 3 éves tartamengedménnyel is megköthető a biztosítás.
AGRÁRŐR MEZŐGAZDASÁGI VAGYONBIZTOSÍTÁS

Az Agrárőr olyan vagyonbiztosítás melyet a mezőgazdaságban működő vállalkozások számára alakítottunk ki. Annak keretében Állatbiztosítás, Erdőbiztosítás és Mezőgazdasági felelősségbiztosítás is köthető.

Biztosítható kockázatok: a mezőgazdasági vállalkozásnál felmerülhető összes kárra köthet biztosítást, többek között tűz- és természeti károkra, katasztrófa kockázatokra, mezőgazdasági gépek törésére.

Mit kínálunk pluszban, ha részt vesz Cégpaletta programunkban?

Kössön Agrárőr biztosítást Mezőgazdasági felelősségbiztosítással együtt Cégpaletta programunkban, és így lehetősége van megkötni a Tanulókat szakmai gyakorlaton foglalkoztatók felelősségbiztosítását is.

GÉPJÁRMŰ FLOTTA KÖTELEZŐ FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS

Ha vállalkozásának legalább 5 db gépjárműve van, válassza Gépjármű flotta kötelező felelősségbiztosításunkat!
Tegye teljessé új felelősségbiztosítását kiegészítő biztosításokkal, így baj esetén nemcsak a másnak okozott károkat téríti biztosítása, hanem Önnek is segítséget nyújt!

GÉPJÁRMŰ KÖTELEZŐ-FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS MELLÉ VÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOK:

 

 • Autós segítségnyújtás
 • AutósTárs jogvédelmi biztosítás
 • Bennülők balesetbiztosítása
 • Kátyúkár biztosítás
 • Poggyászkár biztosítás
 • Természeti kár biztosítás


Mit kínálunk pluszban, ha részt vesz Cégpaletta programunkban?

Cégpaletta programban az Ön vállalkozására szabott egyedi díjajánlatot készítünk és két kiegészítő biztosítást választhat ajándékba, ha elfogadja ajánlatunkat!

GÉPJÁRMŰ FLOTTA CASCO BIZTOSÍTÁS

Ha vállalkozásának legalább 5 db gépjárműve van, válassza Gépjármű flotta casco biztosításunkat! A flotta casco lopás, törés, természeti- és üvegtörés károkra is biztonságot nyújt! A díjakat a cég főtevékenységének megfelelően kalkuláljuk, így az Ön vállalkozása, ha alacsonyabb kockázatú tevékenységet végez, alacsonyabb díjra is számíthat!

CASCO BIZTOSÍTÁS MELLÉ VÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOK:

 • Autóssegély24 szolgáltatás
 • Autós segítségnyújtás
 • AutósTárs jogvédelmi biztosítás
 • Bennülők balesetbiztosítása
 • Kölcsöngépjármű szolgáltatás részkár, lopás és totálkár esetén
 • Smart Poggyász biztosítás
 • Avulásmentes térítés biztosítás
 • Szállításplusz biztosítás*


Mit kínálunk pluszban, ha részt vesz Cégpaletta programunkban?

Cégpaletta programban a biztosítás megkötése esetén, Bennülők balesetbiztosítása kiegészítő biztosítást, lopás és totálkár esetén pedig kölcsöngépjármű szolgáltatást adunk ajándékba!

*

*Csak 3,5t össztömeget meghaladó tehergépkocsira, vontatókra, 9 főnél több személyt szállító buszokra, pótkocsikra,

utánfutókra és lassújárművekre köthető kiegészítő biztosítás.
PAJZS MUNKÁLTATÓI EGÉSZSÉG- ÉS BALESETBIZTOSÍTÁS
A Pajzs munkáltatói kockázati élet-, baleset- és egészségbiztosítást elsősorban olyan cégek számára ajánljuk, akik természetbeni juttatásként vagy kafetéria elemként biztosítási védelmet szeretnének
nyújtani munkavállalóik számára váratlan események (balesetek, betegségek) bekövetkezése esetén, ezzel is növelve lojalitásukat a cég iránt. A Pajzs munkáltatói biztosítás szolgáltatási összege megosztható a munkáltató és munkavállaló között, nemcsak a munkavállaló gyorsabb, probléma mentesebb gyógyulását segítheti a szolgáltatás, de enyhítheti a kieső munkaerő miatt felmerülő pluszköltségek terhét is!

 

EGÉSZSÉGES HUMÁNTŐKE = TÖBBSZÖRÖSEN MEGTÉRÜLŐ BEFEKTETÉS!

 

 • A biztosítási védelem azonnal életbe lép
 • Magas biztosítási összegek vállalhatóak juttatásként kockázat elbírálás nélkül
 • Testre szabható szolgáltatások valamennyi munkavállalói csoport számára
 • 24 órás állandó vagy munkahelyi védelem, amely munkahelyi úti balesetekre is biztosítási védelmet nyújt
 • Minimális adminisztráció, kedvező adózási feltételek
EGYÉNI TESTŐR A CÉGVEZETŐK KOCKÁZATI ÉLET-, EGÉSZSÉG- ÉS BALESETBIZTOSÍTÁSA

Egészségünk baleset vagy betegség miatti esetleges megromlása nemcsak jövedelem kieséshez vezethet, de számos többletkiadást is jelenthet. A Generali sokféleképpen nyújthat anyagi segítséget, hogy Önnek valóban csak a gyógyulásra kelljen koncentrálnia.

TestŐr biztosítását személyre szabottan állíthatja össze, melyhez kockázati életbiztosítás, 13 féle balesetbiztosítás és 8 féle egészségbiztosítás áll a rendelkezésére.

JUTALMAZZUK A HŰSÉGÉT!

Minimum tízéves tartamú, kármentes szerződés esetén lejáratkor a befizetett biztosítási díj 20%-át bónuszként visszakapja a Generalitól.

COMPANY CARE

A Company Care egészségbiztosítással megóvhatja munkatársai egészségét!  Céges juttatásként növelheti dolgozói elkötelezettségét, vállalata hatékonyságát, és vonzóbbá teheti azt az álláskeresők számára.

MIÉRT ELŐNYÖS ÖNNEK?

 

 • Adó-és járulékmentes juttatás, a biztosítás teljes díja költségként elszámolható
 • Kafetéria rendszeren keresztül is adható
 • A szűrővizsgálatok miatt a korai betegség felismerésnek köszönhetően egészségesebb és aktívabb munkavállalókra számíthat
 • Betegség esetén a gyorsabb ellátás miatt gyorsabb gyógyulás várható, így a dolgozók kevesebbet vannak betegszabadságon, azaz csökkennek a munkáltatói többletköltségek, mint pl. a táppénz és munkaerőpótlás
COMPANY UTASBIZTOSÍTÁSOK

Utasbiztosításainkat olyan vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek üzleti tevékenysége a határon túlra is kiterjed, így az alkalmazottak egy éven belül többször utaznak külföldre, hosszabb-rövidebb időre. A biztosítás bármilyen célú üzleti útra érvényes, pl. külföldi partnerrel való üzleti tárgyaláshoz, továbbképzéshez vagy konferencián való részvételhez, a megvásárolt keretnapok szabadon felhasználhatóak, és interneten keresztül követhetőek.

A COMPANY UTASBIZTOSÍTÁS ELŐNYEI:

 

 • Széles körű védelem akár az egész világon!
 • Kifejezetten céges igényekhez kialakítva
 • Csökkenti az alkalmazottainak utazásaival kapcsolatos biztosítási költségeket
 • Egyszerűsíti az utazás szervezéséhez szükséges adminisztrációt
 • Fedezetet nyújt a külföldi ellátás sokszor nagyon magas költségeire
 • Gyors, egyszerű ügyintézés
 • Gyors, szakszerű kárrendezés

Cégpaletta program ajánlatunkban megkötött biztosítás esetén minden szolgáltatásunknál VIP kárrendezést biztosítunk!

EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

Generali Egészségpénztár szerződések megkötésével vállalata motivációs palettáját teheti teljesebbé. A béren kívüli juttatások közül az egészségpénztári számlára fizetett munkáltatói tagdíj-hozzájárulás felhasználásának lehetőségei állnak legközelebb a bérjuttatáshoz, a vállalkozást érintő költségei alacsonyabbak az egyéb béreket terhelő költségeknél. Egészségpénztári tagdíj-hozzájárulással megalapozhatja a munkavállalók egészségének védelmét, csökkentheti a betegség miatt kieső munkanapok számát, így munkatársaira a korábbinál biztosabban építhet.

A Pénztár egyéni számlát vezet minden pénztártag részére, melyre az egészségcélú megtakarítások fizethetők, és a tagdíjakból a pénztárral szerződött partnereknél az egészség megőrzésével, helyreállításával kapcsolatban felmerülő kiadások finanszírozhatók, emellett betegség esetén táppénz kiegészítésre is alkalmas.

 • Több ezer pénztári szerződött partnerünk az ország egész területén megtalálható az egészségügyi termékek és szolgáltatások teljes palettáját kínálják, jelentős árkedvezményt biztosítva. A szolgáltatók kiválasztását internetes, település szerint kereső segíti.
 • Generali Egészségkártyával készpénz nélkül, könnyen és biztonságosan vásárolhat a pénztár partnereinél.
 • A befizetett tagdíj – az érvényben lévő szabályozás szerinti mértékben – jóváírásra kerül pénztártagjaink egyéni egészségszámláján, mely a befizetést követően azonnal felhasználható az egészségügyi kiadások csökkentésére.
 • Az egyéni számlán összegyűjtött befizetéseket a hozzátartozók is felhasználhatják és a befizetés örökölhető.
 • Ingyenes számlaegyenleg lekérdezési lehetőség interneten keresztül, igény esetén ingyenes SMS a vásárlásokról.
GENERALI ÖNKÉNTES NYUGDÍJPÉNZTÁR

A nyugdíjas évek minősége minden munkavállaló számára fontos, ezért hatékony motivációs eszközt adunk a kezébe, ha Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár befizetést választ munkavállalói részére. Az önkéntes nyugdíjpénztári számla egy hosszú távú, az állam által egyéni és munkáltatói adókedvezményekkel támogatott megtakarítási forma. A nyugdíjjogosultság megszerzésekor, az egyéni számla egyenlege egy összegben vagy különböző típusú járadékok formájában adó- és járulékmentesen vehető fel.

 • A választható portfóliók közül tagjaink megtalálhatják hozamelvárásuknak és kockázatvállalási hajlandóságuknak leginkább megfelelőt.
 • Rugalmas konstrukció, ahol a vállalt havi tagdíj bármikor változtatható, és lehetőség van eseti befizetésre is.
 • Az elért hozamot minden negyedév végén jóváírjuk pénztártagjaink egyéni nyugdíjszámláján, melyeket nem terhel kamatadó.
 • A megtakarítások értéke a Pénztár honlapján folyamatosan nyomon követhető.
 • Örökölhető.

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36709491857

Email: info@fintagyula.hu

Cím: 4025 Debrecen, Piac u. 49-51.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Magánszemély vagy Cég

4 + 11 =