Oldal kiválasztása

KERÉKPÁR

Teljes körű védelem bringának és biciklisnek

A bringázás egy életforma: aki biciklivel jár munkába, boltba vagy éppen túrázni, kicsit valahogy szabadabbnak érezheti magát. Persze itt sem elhanyagolható szempont a biztonság, ezért is fontos, hogy mind saját testi épségünkre, mind pedig a kerékpárunkra vigyázzunk. Ha viszont bekövetkezik a baj, akkor  nyújt segítséget a Generali.

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN?

Annak, aki rendszeresen (de nem hivatásos sportolóként) biciklizik szabadidejében, és szeretne gondoskodni saját, illetve kerékpárja biztonságáról.

MILYEN BIZTOSÍTÁSOK KÖZÜL VÁLASZTHAT?

HÁZŐRZŐ LAKÁSBIZTOSÍTÁS – SPORT CSOMAG

Házőrző otthon- és életmód-biztosításunk számos kiegészítő biztosítást kínál a teljes körű lakásbiztosítási védelem mellett, lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki az életmódjának megfelelőt választhasson. A kerékpározás szerelmeseinek a lehetőségek közül a Sport csomagot tartalmazó Házőrző Top vagy Házőrző Extra biztosítás nyújt testreszabott védelmet, de Házőrző Mozaik és Házőrző Nívó biztosításainkhoz is választható kiegészítő biztosításként.

Mit tartalmaz a Sport csomag?

SPORTESZKÖZ-BIZTOSÍTÁS

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor kedvenc bringánknak csak a hűlt helyét találjuk. Ez a biztosítás akkor nyújt fedezetet, ha otthonán kívül lopják el biciklijét úgy, hogy azt a kijelölt kerékpártárolóhoz zárral odaerősítette, vagy autóra felszerelt, zárható csomagtartóval rögzítette.

SPORT-FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS

Olyan esetekben érvényes, ha szabadidős tevékenység közben okoz személyi sérülést vagy valamilyen dologi kárt.

SPORTCSONTTÖRÉS-BIZTOSÍTÁS

Akkor fizet, ha sportolás közben bekövetkezett baleset miatt csonttörést vagy csontrepedést szenved. A fogtörés nem minősül csonttörésnek.

Mennyibe kerül?

Házőrző Mozaik vagy Nívó választása esetén a Sport csomag díja 2800 Ft, ami a Házőrző lakásbiztosítás megkötésekor igénybevett egyéb %-os kedvezményekkel arányosan csökken. Az Extra és a Top biztosítás tartalmazza a Sport csomagot.

MILLIÓS SEGÍTSÉG – BRINGA CSOMAG

Tudta, hogy itthon naponta ketten halnak meg és 17-en sérülnek súlyosan közlekedési balesetben? Sajnos a baj bármikor megtörténhet, és átmenetileg vagy véglegesen megváltoztathatja addig megszokott életvitelét. Gondolt már rá, hogy ilyen esetben miből pótolná kieső jövedelmét, vagy éppen miből finanszírozná a felmerülő költségeket balesetesetén? Ebben segít a Milliós segítség balesetbiztosítás. 

Ha széles körű balesetbiztosításra vágyik, amely olyan szolgáltatásokat tartalmaz, ami kifejezetten a kerékpárosok részére ajánlunk, érdemes a Bringa a csomagot választania. Magas biztosítási összegek – mindössze 16 133 Ft-os éves díjért!

Milyen extra szolgáltatásokat tartalmaz?

  • Kerékpáros közlekedési balesetből eredő halál esetén a közlekedési baleseti halálra szóló biztosítási összeg mellett további 2 000 000 Ft-ot fizetünk ki, azaz összesen 4 000 000 Ft -ot
  • Kerékpáros közlekedési balesetből eredő maradandó egészségkárosodás esetén a közlekedési baleset miatt maradandó egészségkárosodási szolgáltatásra vonatkozó biztosítási összegen felül további 3 000 000 Ft, azaz összesen 6 000 000 Ft a biztosító maximális szolgáltatása az elszenvedett maradandó sérülések mértékétől függően.

FONTOS
A Házőrző otthon- és életmód-biztosítás Sport csomagját és a Milliós segítség balesetbiztosítást olyanoknak ajánljuk, akik csak hobbi szinten bicikliznek, hivatásos sportolóknak ez a biztosítás nem nyújt védelmet.

ÍGY MŰKÖDIK A GYAKORLATBAN

Anna nagy bringás, szinte mindenhova biciklivel jár. Annyira szereti a kerékpárját, hogy el is nevezte: Rozitól a világ minden kincséért sem válna meg. A lakása túl kicsi ahhoz, hogy ott tárolja, ezért mindig a ház előtti kerékpár tárolóhoz rögzíti, és Házőrző Extra lakásbiztosítással is rendelkezik, mert nagyon fontos számára, hogy Rozit biztonságban tudhassa. Persze a saját testi épségét is szem előtt tartja, ezért választotta a Milliós segítség Bringa csomagját, így biztos lehet benne, hogy nem áll majd üres kézzel, ha baleset érné.

Fontos kérdések

MI A TEENDŐ BALESET ESETÉN?

Ha Milliós segítség biztosítása van, a személybiztosítási szolgáltatás bejelentőt kell kitöltenie és csatolni hozzá az orvosi kezelések iratait.

HIVATÁSOS KERÉKPÁRVERSENYZŐ VAGYOK. NEKEM IS AJÁNLJÁK A BRINGA CSOMAGOT?

Azoknak, akik hivatásszerűen űzik ezt a sportot, a biciklis egyesületük tud biztosítást kötni: erre a célra a Pajzs sportolói személybiztosítást javasoljuk.

VÉLETLENÜL ELFELEJTETTEM LEZÁRNI A BICIKLIMET, ÉS ÚGY LOPTÁK EL. AZ ILYEN ESETEKBEN IS TÉRÍT A BIZTOSÍTÁS?

Nem, sajnos ilyen esetben nem térít a biztosító.

HA BALESET MIATT SÉRÜLT A BICIKLIM, FIZETI A BIZTOSÍTÓ A JAVÍTTATÁST?

Szolgáltatásunk csak lopásra vonatkozik, kerékpár-sérülésre nem.

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36709491857

Email: info@fintagyula.hu

Cím: 4025 Debrecen, Piac u. 49-51.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Magánszemély vagy Cég

11 + 4 =