Oldal kiválasztása

EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS ÉS GONDTALAN NYUGDÍJAS ÉVEK

Rendszeres szűrővizsgálatokkal, aktív életmóddal sokat tehetünk egészségünk érdekében. Nyugdíjbiztosításainkkal anyagi alapokat teremthet a nyugodt nyugdíjasévekhez, és most az egészségmegőrzésben is segítünk!

GENERALI NYUGDÍJBIZTOSÍTÁSOK AJÁNDÉKOKKAL!

Kösse meg az alábbi nyugdíjbiztosításaink egyikét 2018. április 14. és augusztus 10. között az alábbi feltételekkel, és válasszon ajándékaink közül!

Kérje kollégánk visszahívását, és munkatársunk segít az igényeinek megfelelő nyugdíjbiztosítási megoldás kiválasztásában!

Tudjon meg mindent az Onkomplex szűrócsomagról

MIT TARTALMAZ A PREVENTÍV SZŰRŐPROGRAM?

Az ONKOMPLEX® egyéni rizikóelemzésen alapuló prevenciós program a Rákkutatási Világalap és az Amerikai Rákkutató Intézet irányelvei alapján, vezető hazai szakértők bevonásával került kialakításra.

A program egyik legfontosabb alap pillére a részletes – különböző laboratóriumi és műszeres vizsgálatokkal kiegészített – onkológiai/belgyógyászati kivizsgálás, amely kiegészül az életvitel komplex feltérképezésével. Mindezek alapján egy egyénre szabott, komplex rizikóelemzést készítünk, amely a továbbiakban hasznos iránymutatást ad az egészség megőrzés és a különböző daganatos, szív-érrendszeri, anyagcsere és légúti  betegségek kialakulási kockázatának a csökkentése kapcsán. Majd egy személyes szakértői konzultáció keretein belül szakértőink válaszolnak a felmerülő kérdésekre és részletes felvilágosítást adnak arról, hogy az egyéni adottságok, valamint a jelenleg érvényben lévő nemzetközi ajánlások, kutatási eredmények alapján milyen életmód változtatás és milyen időközönként, milyen jellegű szakorvosi vagy szűrővizsgálatok javasoltak a továbbiakban a különböző betegségek lehetőség szerinti megelőzése, korai felfedezése miatt.

ONKOMPLEX® egyéni rizikóelemzésen alapuló prevenciós program elemei
ONKOMPLEX® egyéni és családi kórtörténet felvétele, elemzése
Életmód diagnosztika, stressz kockázat felmérése és elemzése
Laboratóriumi vizsgálatok (vérkép, ionok, szerv funkciók, zsíranyagcsere stb)
Onkológiai/belgyógyászati vizsgálat, vérnyomás, EKG, testösszetétel, kor és nem specifikus BMI, alapanyagcsere meghatározása
Légzésfunkciós vizsgálat és tüdő életkor meghatározás
Egyénre szabott komplex rizikóelemzés/egészségterv elkészítése
Az aktuális érvényben lévő amerikai irányelvek alapján  5 éves személyre szabott szűrőprogram összeállítása és a szakmailag indokolt szűrővizsgálatok megszervezése (előzetes időpont egyeztetés alapján)
30-40 perces szakértői vizsgálat, konzultáció, életmód tanácsadás
Részletes rizikóelemzés – írásos összefoglaló elemzés elkészítése és megbeszélése
Szakmai indokoltság esetén navigációs szolgáltatások (genetikai kockázat/tanácsadás, szakorvosi ill. egyéb diagnosztikus vizsgálatok megszervezése
(előzetes időpont egyeztetés alapján)
Rendszeres értesítés a megelőzéssel kapcsolatos legújabb kutatási eredményekről valamint a személyre szabott szűrőprogram ajánlás folyamatos szakértői revíziója, szükség szerinti módosítása és megszervezése 5 éven keresztül
A prevenciós program ára: 78 000 Ft

HOGYAN VEHET RÉSZT A SZŰRŐPROGRAMBAN?

  1.  A szerződés kötvényesítése után, min. 2 havi díj beérkezése után lesz jogosult az  ajándékra. A regisztrációhoz szükséges azonosító kódot a biztosítási szerződés kötvényesedése után legkorábban 6 héttel küldjük ki a szerződő postacímére tértivevényes levélben, amellyel regisztrálni tud a szűrőprogramra.
  2. Az Onkomplex munkatársai felveszik a regisztrálóval a kapcsolatot, időpont egyeztetés céljából. Az ONKOMPLEX® prevenciós program nem névre szól, tehát átruházható, és tetszés szerint 2018. december 14-ig bármikor igénybe vehető. Egy azonosító kóddal csak egyszer lehet regisztrálni.
Huawey Band 2 Pro aktivitásmérő okosóra

Extra funkciók: GPS Pulzusmérő, alvásmonitor, távolság mérése, szívritmus mérése, sebesség mérése, 50 méterig vízálló, OLED kijelző, mozgásérzékelő, bejövő hívás jelzés, 3 tengelyes gyorsulásmérő

Az ajándék aktivitásmérő órák a Magyar Postán keresztül csomagként kerülnek kiküldésre a szerződés kötvényesítése és min. 2 havi díj beérkezése után. A Magyar Posta előnye, hogy ha a címzett nem tudja kiszállításkor átvenni a küldeményt, akkor még egy alkalommal megpróbálják a személyes kézbesítést, ha ez sem sikerült, 10 napig még átveheti a helyi postahivatalban.

Amennyiben az akció időtartama alatt beszerzési nehézségek lépnek fel, teljesítményben, funkciójában hasonló, akár más márkájú aktivitásmérő órát biztosítunk ügyfeleink számára.
Az ajándékba adott órák hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek, az esetleges minőségi, garanciális problémák esetén az ügyintézést a gyártó biztosítja.

További információk

Az akciós időszak az ajánlat aláírására vonatkozik.
Amennyiben a címzett nem veszi át a küldeményt, elveszíti a jogosultságát az ajándékra.

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36709491857

Email: info@fintagyula.hu

Cím: 4025 Debrecen, Piac u. 49-51.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Magánszemély vagy Cég

2 + 10 =