Oldal kiválasztása

BOROSTYÁNKŐ JÁRADÉKBIZTOSÍTÁS

Azonnali megoldás nyugdíjkiegészítésre

A nyugdíjas éveket jól megérdemelt pihenéssel kellene töltenünk, de valószínűleg ekkor sajnos az aktív évekhez képest jócskán megcsappan a bevételünk. Megtakarításunkhoz félve nyúlunk hozzá, biztos helyen szeretnénk tudni, de jó lenne, ha havonta egy fix összeghez hozzájutnánk belőle, hogy kiegészítsük bevételeinket. A kezdeti járadékösszeg a befektetési eredmények révén évről évre emelkedhet.
A járadékszolgáltatás fedezetéül befizetett egyszeri díjat befektetjük, és a befektetési eredménytől függetlenül garantált technikai kamatot írunk jóvá az összegen. Az ezen felül elért nyereség legalább 80%-át szintén jóváírjuk, ami tovább növeli járadékát.

MIK AZ ELŐNYEI?

  • Ön dönt, hogy meghatározott ideig, vagy élete végéig szeretné kiegészíteni várható nyugdíját.
  • Rendszeres és fix összegű bevétel-kiegészítéssel tervezhet havonta.
  • Akár 89 éves korig megköthető.

MIKOR ÉS HOGYAN FIZET A BIZTOSÍTÓ?

  • A járadékszolgáltatás alapjául szolgáló összeg elhelyezése után azonnal elindul a járadékfolyósítás, választása szerint meghatározott időtartamra vagy akár élete végéig is havi rendszerességgel jövedelmet biztosít. A járadékszolgáltatás havonta, a hónap utolsó napján esedékes, melyet átutalással teljesítünk. Az átutalástól eltérő módon is kérheti a járadék folyósítását, de az ezzel kapcsolatban felmerülő költségek a járadék összegét csökkentik.
  • A járadékbiztosítás a jövedelem-kiegészítés mellett az Ön döntése alapján életbiztosítási védelmet is nyújthat. Amennyiben a járadékbiztosítási szerződés megkötésekor kiegészítő egyszeri díjas életbiztosítást is választ, akkor az Ön által meghatározott biztosítási összeg a választott időtartamon belül bekövetkező halál esetén kerül kifizetésre.

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36709491857

Email: info@fintagyula.hu

Cím: 4025 Debrecen, Piac u. 49-51.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Magánszemély vagy Cég

5 + 3 =