Oldal kiválasztása

HÁZŐRZŐ TÖBBLAKÁSOS ÉPÜLETBIZTOSÍTÁS

Biztonság minden szinten! – most kéthavi ingyenes kezdettel!

Válassza Házőrző többlakásos épületbiztosításunkat 2017. november 3. és 2018. június 30. között, és részesüljön biztosítási védelemben kéthavi ingyenes kezdettel!*

A lakóközösségek számára sem álom a testre szabható, előnyös biztosítási forma megtalálása! Széleskörű biztosítási szolgáltatásokat és korrekt, szakszerű kárrendezést kínálunk a társasházak, lakásszövetkezetek számára is!

 • Széles körű védelem
 • Testre szabható, 12 kiegészítő biztosítás, 8 mini csomag, például Energia csomag, Állatkár csomag, Vandalizmus kár csomag
 • Külön díj nélkül kínáljuk a Közös képviselők felelősségbiztosítását egy épületet kezelőknek és a Közös tulajdonú ingóságok biztosítását
 • Kollektív ingóságbiztosítás és Kollektív balesetbiztosítás
 • 15%-os díjkedvezmény, ha a társasház a biztosítást három éves tartammal köti.
 • Időjárási vészhelyzet előrejelző szolgáltatás
 • Online társasházi szerződéskezelő rendszer, melyben az összes kezelt társasházzal kapcsolatos adathoz hozzáférhet a lakóközösség képviselője
*Az akció csak és kizárólag új, többlakásos épületbiztosítási szerződésekre vonatkozik. Új szerződésnek akkor minősül a Házőrző többlakásos lakóépületek biztosítás, ha a biztosítandó épület nem rendelkezett a kockázatviselés kezdetét megelőző 90 napon belül megszűnt, a Generali biztosítónál lévő épületbiztosítással. A szerződések az akció időtartama alatt előre, halasztottan is köthetőek, a halasztás ideje az aláírást követően nem lehet 270 napnál több.
A kedvezmény nem kerül alkalmazásra abban az esetben, ha az új szerződés előzetes kiegészítő védelem alkalmazásával kerül megkötésre.

KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOK A KÖZÖSSÉG IGÉNYEIRE SZABVA

KOLLEKTÍV INGÓSÁGBIZTOSÍTÁS

A csomag keretében biztosítási védelmet kínálunk a tulajdonostársak saját, személyes ingóságaira, egyéb kiemelt értékű, általános ingóságokra, sőt készpénzre és értékpapírokra is, akár a lakásokban, akár nem lakáscélú helyiségekben tárolják azokat. Lakásonként általános háztartási ingóságoknál 3 millió forint, egyéb kiemelt értékű ingóságoknál 300 ezer forint, készpénz esetén 50 ezer forint felső határig térítünk évente.

KOLLEKTÍV BALESETBIZTOSÍTÁS

A kollektív balesetbiztosítás kiterjed a társasházban élő minden lakóra. Ha baleset éri a lakókat, mennyit fizet a Biztosító?

 • baleseti halál esetén 300 ezer forintot lakónként,
 • baleseti rokkantság esetén maximum 300 ezer forintot lakónként,
 • csonttörés esetén 5 ezer forintot lakónként,
 • közlekedési baleseti halál esetén 600 ezer forintot lakónként

A fenti tájékoztatás nem teljes körű, kérjük olvassa el figyelmesen a Kockázatokról, csomagokról és  kiegészítő biztosításokról szóló tájékoztatónkat és a Szerződési feltételeket!

ÁLLATKÁR CSOMAG

Állatkár csomagunk 100.000 Ft-ig kártérítést fizet a háznak, ha az épületben, annak hőszigetelésében, illetve az épület gépészetében kártevő állatok – rágcsálók, madarak,rovarok – okoznak károkat, sőt megtérítjük az esetlegesen szükségessé váló darázsirtás költségeit is.

VANDALIZMUS CSOMAG

Kedvelik a környéket a graffitisek? Ha ezt a csomagot választja, akkor megtérítjük a lakások bejárati ajtóinak újrafestését vagy tisztításának költségeit.

Számíthat rá akkor is, ha

 • a társasház közös helyiségeinek falát összefestik, összefirkálják,
 • az elektromos kaput vagy a sorompó mozgatószerkezeteit megrongálják vagy ellopják
 • az elültetett dísznövényeket tönkreteszik vagy ellopják,
 • a kertben álló építményeket, például a padot összetörik, vagy ellopják a kertben rögzített lámpatesteket,
 • a ház tulajdonát képező szeméttárolót megrongálják, vagy ellopják a kukát.
ENERGIA CSOMAG

Ha az épületnek külön fűtésrendszere van, ezt a csomagot kifejezetten ajánljuk, hiszen a csomag biztosítási védelmet kínál a kazán vagy a hőközpont géptörésére is, emellett megtéríti a gázórák és villanyórák rongálását vagy a gázvezetékek töréskárait.

JELENTŐS KEDVEZMÉNYEKKEL!

 • 15% kedvezmény jár a társasháznak, ha a biztosítást 3 éves tartammal köti meg!
  Ha a társasház a biztosítást 3 éves tartammal köti meg, 15% díjengedményt adunk. A tartamengedmény ráadásul 3 évente automatikusan megújul újabb és újabb 3 évre, így az engedmény folyamatosan jár. Ha a kedvezménnyel él, ám valamilyen ok folytán mégis a 3 éves periódus alatt kezdeményezi a ház a szerződés megszüntetését, akkor csak a teljes díj és a kedvezményes díj közötti különbözetet kell visszafizetnie a biztosítónak
 • 10% kedvezmény jár a háznak, ha éves díjfizetésű a biztosítás és banki lehívás a választott fizetési mód.

ONLINE SZERZŐDÉSKEZELŐ RENDSZER

Közösképviselő vagy lakásszövetkezeti elnök? Egyszerűsítse a többlakásos épületbiztosítással kapcsolatos ügyintézését, és használja a Generali online szerződéskezelő rendszert! A rendszert pár perces aktiválást követően, korábban kézhez kapott T betűjellel kezdődő társasházi azonosítójával tudja használni.

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36709491857

Email: info@fintagyula.hu

Cím: 4025 Debrecen, Piac u. 49-51.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Magánszemély vagy Cég

12 + 14 =